BLOEMSCHIKKEN

BLOEMSCHIKKEN TIJDENS HET OPENDEURWEEKEND

Tijdens ons opendeurweekend maken wij van de gelegenheid gebruik om op zaterdag 6 oktober enkele bloemschik workshops te organiseren! 

In een gezellige, gemoedelijke creatieve sfeer maken we stap voor stap een prachtig tafelstuk met natuurlijke materialen. Dit alles vindt plaats in onze originele herfstbar waar we tussendoor natuurlijk ook even tijd maken voor een gezellig knabbel en babbel moment

Tijdens de workshop leren we ook enkele planten kennen die vaak worden gebruikt in de bloemstukken! Enkele van de materialen worden zelf hier op de kwekerij geplukt!

 

 

De basis van ons tafelstuk bestaat uit een houten schaaltje. U kunt zelf uw eigen houten schaal meebrengen, of u kunt er ééntje aankopen bij ons in de winkel. Het houten schaaltje heeft een diameter van ongeveer 25 - 30 cm. (kostprijs bij ons in de winkel, afhankelijk van de grootte, tussen de 15 à 25 euro. Deze schaal kunt u dan meerdere malen herbruiken!)

Praktisch

Kostprijs: 65 euro per persoon (alle materialen + koffie, cake of een brugs zotje zijn inclusief behalve het houten schaaltje)

Workshop 1: Zaterdag 6 oktober van 10h - 12h15

Workshop 2: Zaterdag 6 oktober van 14h - 16h15

 

Interesse?

Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt! 

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@greenhouse.be  Vergeet zeker niet te vermelden of u de workshop in de voormiddag of namiddag wilt volgen! 

 

Van Harte Welkom!